Тексты песен на русском языке

Текст песни - Përrallë (Fairytale Love)

Eneda Tarifa

Kjo përrallë e do
Një shpërblim
Një fund nga ato
Siç vetëm unë e ti dim
Me shumë lot
Dhe akoma më shumë çmenduri
Me shpirt dhe vetëm vetëm dashuri

Oh ti, je ajo ndjenjë
Që unë kam besim
Dhe frikë jo nuk e ndjeje

Une ndaj të dua
Une të dua…
Dhe harroj për ty
Dhe kujtoj për ty..çdo gjë
Ndaj të dua
Une të dua
Dhe harroj për ty
Dhe kujtoj për ty…çdo gjë

Vjen një kohë kur stë mjafton
Ajo që ke dhe përfundon
Veten bosh ti e gjen
Dhe aty, unë vij tek ty
Është vendi ku shpirti im gjehet

Oh ti, je ajo ndjenjë
Që unë kam besim
Dhe frikë jo nuk e ndjeje

Une ndaj të dua
Une të dua…
Dhe harroj për ty
Dhe kujtoj për ty..çdo gjë
Слова являются собственностью её автора, взяты из открытых источников и предназначены лишь для ознакомления.

Транслитерация /транскрипция:
This fairy tale demands
a reward
one of those endings
that only you and me know
With more tears
and again more craziness
Soulfully and only only love

Oh you, you are that feeling
in which I reckon on
and no more fear I feel

That's why I love you
I love you
and fall into oblivion for you
and I recall for you... everything
Therefore I love you
I love you
and fall into oblivion for you
and I forget for you... everything

It comes a time when it's insufficient
what you have and its climaxes
you find yourself empty
and there, I come to you
it's the place where my soul is found

Oh you, you are that feeling
in which I reckon on
and no more fear I feel

Therefore I love you
I love you
and fall into oblivion for you
and I recall for you...everything


Расскажите друзьям

Другие тексты категории: