Тексты песен на русском языке

Топ-10

Текст песни - Kaliopi - Dona lyrics

Kaliopi (F.Y.R. Macedonia)

Kaliopi - Dona lyrics

Од сите малечки нешта
Ова најмногу вреди
Од сите големи мисли
Од цел мој свет
И кога назад се вртам
Ти си стално тука
Како скриена сенка
Тивок божји цвет

За сè што ти си ми дала
Од срце ти фала
За сето минато време

Дона, Дона, Дона, Дона, Дона
Дона гледај ме
И насмеј се за мене

Дона, Дона, Дона, Дона, Дона
Моја сила, светлост, сјај
Ме правиш силна знај,
О дона верувај во мене верувај

Од сите малечки нешта
Ова најмногу вреди
Од сите големи мисли
Од цел мој свет
Знам кому припаѓам
И каде тоа радост ме чека
Одам до облаци мали
На бисерни скали

За сè што ти си ми дала
Од срце ти фала
За сето минато време

Дона, Дона, Дона, Дона, Дона
Дона гледај ме
И насмеј се за мене

Дона, Дона, Дона, Дона, Дона
Моја сила, светлост, сјај
Ме правиш силна знај,
О дона верувај во мене верувај
Слова этой песни являются собственностью её автора, взяты из открытых источников и предназначены лишь для ознакомления.


Расскажите друзьям

Другие тексты категории: